Ελ

En

Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο Κορινθίας

Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο event γεύσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Κιάτου.

Η πλατεία του Κιάτου γέμισε με γεύσεις, αρώματα Χριστουγέννων, δίνοντας στην αγορά του Κιάτου μια εορταστική νότα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης επισήμανε ότι σκοπός της δράσης αυτής είναι να τονωθεί η αγοραστική κίνηση των ημερών και να δημιουργηθεί το κατάλληλο εορταστικό κλίμα. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Παναγιώτης Νίκας που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Κορινθίας για την διοργάνωση και τόνισε την ανάγκη τέτοιων ενεργειών από και για την εμπορική κοινότητα.

Ο αρχιμάγειρας Κωνσταντίνος Βασάλος μαγείρεψε Χριστουγεννιάτικες συνταγές όπως χοιρινό φιλέτο με σάλτσα μαυροδάφνης και πουρέ από κυδώνια, γεμιστή γαλοπούλα, ριζότο με σταφίδες, μήλα και κουκουνάρι, λουκουμάδες με σάλτσα μελιού που απόλαυσαν οι συμμετέχοντες. Χειροποίητα παραδοσιακά κεράσματα προσέφεραν και οι Σύλλογοι της περιοχής, o Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σουλίου, ο Σύλλογος Γυναικών Διμηνιού «Η Νεφέλη», ο Σύλλογος Γυναικών Μουλκίου και η Ένωση Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα μπισκότα (ευγενική χορηγία του φούρνου-αρτοποιείου ΚΟΝΔΥΛΗ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) με την βοήθεια των pastry chef του ΙΕΚ Ευρωπρόοδος αλλά και να συμμετάσχουν σε Χριστουγεννιάτικο face painting που έστησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ.

Οι chef των εστιατορίων Mavadda και Itsy Beachy μας παρουσίασαν ευφάνταστες και νόστιμες συνταγές από το Χριστουγεννιάτικο μενού τους. Ενώ παράλληλα η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων προσέφερε το αρωματικό και απόλυτα χριστουγεννιάτικο Glühwein (γλυκό κρασί των γιορτών) αλλά και ζεστή σοκολάτα για το κρύο.

Μουσικά έντυσε την εκδήλωση το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ με τον Άρη Σταύρου που διασκέδασε το κοινό καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας www.korinthiacc.gr μπορείτε να βρείτε όλο το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.

 

                                                          

Προηγούμενο Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας